Prijzen

Portretten

€ 175

Een sterk/sprekend portret van jezelf voor op social media, LinkedIn, uw website, portfolio, nieuwsbrief of bij een publicatie. Op locatie en zelfs met een foto achtergronddoek maken we in 45 minuten de mooiste portretten waarvan je er 2 mag uitkiezen in hoge resolutie.

Familieshoots

Vanaf € 225

Een mooi portret van jou en je gezin of met je familie om in te lijsten of misschien wel cadeau te doen. In 1 uur maken we foto’s op een door jullie gekozen locatie of op locatie met een foto achtergrond. Je krijgt 5 foto’s in hoge resolutie.

Zwangerschap

Vanaf € 175

De zwangerschap is een periode die je altijd bij zal blijven. We kunnen hiervoor vanaf maand 4 tot tegen het einde van de zwangerschap de groei van je buik vastleggen en anders is de beste tijd voor een zwangerschapsshoot tussen de 30-35 weken. Wanneer je zwanger bent van een tweeling tussen de 25-30 weken. In 1 á 1,5 uur tijd maken we de mooiste foto’s. Je krijgt 5 foto’s in hoge resolutie.

Party & Events

Vanaf € 350 (3 uur)

Voor je het weet is je event voorbij. Daarom is het belangrijk dat ik als fotograaf dynamisch en sociaal aan het werk ben om de sfeer en de gasten zo goed en mooi vast te leggen. Samen bespreken we wat jij als organisator belangrijk vindt om de juiste weergave te geven van jouw party of event.
De foto’s worden digitaal aangeleverd.

Bruiloften

Vanaf € 800

De mooiste dag uit jullie leven! Het bruidspaar, de emoties, de sfeer van de dag, de officiële momenten, de familiefoto’s en natuurlijk het feest. Allemaal momenten om mooi vast te leggen.
Uiteraard maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij dit gesprek laat ik mijn werk en werkwijze zien om te kijken of dit bij jullie past. Verder kunnen jullie natuurlijk jullie wensen uitspreken, zodat we later naar een mooie weergave van jullie bruiloft kunnen kijken.

Sport

Vanaf € 200

Of het nu gaat om een voetbalwedstrijd of een boksgala. Snelheid vastleggen of juist een sport fotograferen waarbij snelheid geen rol speelt. Beiden is het belangrijk om de juiste momenten te pakken.

Exclusief reiskosten:
€ 0,35 per kilometer buiten Almere
De genoemde prijzen zijn vrij van BTW.
Mocht je meer foto’s willen dan in het pakket inbegrepen dan betaal je € 12,50 per foto extra. Wil je graag alle foto’s uit de gallerij dan kost dat € 125,00 extra.